donderdag 27 maart 2014

Muna for fashionmilk!



Super leuk stuk door Fashionmilk !!!!
Voor de orginele link ; http://www.fashionmilk.com/new-faces/editors-choice-muna-mahamed







IMG_6292fb

EDITOR’S CHOICE – MUNA MAHAMED

We hebben iets nieuws op Fashionmilk: de Editor’s Choice! Voor deze rubriek fotograferen en interviewen we elke week een model waar wij nieuwsgierig naar zijn. Als allereerste aan de beurt: Muna Mahamed (Tjarda Model Management)!
IMG_6203c
Muna is achttien jaar en geboren in Somalië. Ze woont in Hoorn en werkt als bijbaantje bij de Action. Ze studeert voor doktersassistente, maar als het even kan neemt ze snel een tussenjaar voor modellenwerk! In haar vrije tijd kijkt ze graag series én leest ze Fashionmilk.
IMG_6341c
Op Fashionmilk las ze dan ook over The Model Convention, waar ze vorige maand werd ontdekt. En hoewel ze van tevoren zei dat één callback al genoeg zou zijn om niet huilend met een bak ijs richting de McDonalds te lopen, kreeg ze de meeste callbacks van allemaal: 19! Muna wist eigenlijk al meteen dat voor Tjarda zou kiezen, “maar ik moest nog even mijn pokerface ophouden, haha!”
IMG_6407c
Behalve dat Muna prachtig is, werden wij op de shoot ook helemaal vrolijk van haar bubbly persoonlijkheid! En met interesse vanuit Londen en New York komt het vast helemaal goed met dat tussenjaar. This girl is on fire!
IMG_6583c
Fotografie: Bianca Toeps
Haar en make-up: Nikkie de Jager

Geen opmerkingen: